1 klik verwijderd van een hekje

Alles over de kiemtuin in de Weezenhof

1 klik verwijderd van een hekje

Lieve buren,

allereerst willen we alle harde werkers, groot en klein, die hebben bijgedragen aan de start van het Kiemtuinjaar hartelijk bedanken!
Wat was het een prachtige dag en wat is er onwijs hard gewerkt. We hebben verschillende complimenten in ontvangst mogen nemen en waren zelf compleet verbaasd dat we aan het einde van de dag bijna alles van ons lijstje af konden strepen.

Wat vinden jullie? Ligt de tuin er niet prachtig bij?

Een overzichtsfoto van de Kiemtuinbedden en de paden

Kiemtuin 24 maart 2018

Echter hebben we jullie hulp nu toch nog een keer nodig en dat geheel comfortabel hier vanaf je scherm. Alles wat er nodig is is registratie en een figuurlijk warm hart voor ons plan:
wijkmoestuin-zoekt-bescherming
“In de weezenhof is sinds 2015 een mooie open moestuin, toegankelijk voor eenieder die mee wil doen. Om het open karakter van de tuin te benadrukken is de tuin aan één zijde open. De rest is omgeven daar een lage haag. De tuin is in de afgelopen jaren een ontmoetingsplek in ons deel van de wijk geworden. Plek voor een praatje, BBQ, met de kinderen heerlijk tussen het groen zitten en nog vele andere activiteiten. Helaas is niet iedere bezoeker even respectvol en willen we de tuin toch wat meer bescherming bieden. Dit willen we doen dmv aan luchtig schapenhek. We ontvangen uit de buurt fooien als blijk van waardering voor de tuin, maar dat is onvoldoende voor het hek. Dus heb jij hart voor onze moestuin! Like ons idee!!!!”

Alles wat we dus vragen is om via bovenstaande link ons plan een figuurlijk warm hart toe te dragen. Alvast onze dank hiervoor.

Bestaande hekje

Binnenkort zullen we kunnen zien hoe de eerste plantjes hun kopje boven de aarde uit gaan steken, want in sommige bedden is er al gezaaid. De rest zal spoedig volgen.

Wensen wij jullie allen nog een fijn paasweekend,

Doris, Cobi, Jose, Ellen, Petra, Hanneke, Jan, Stephanie

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.