Dankjulliewel!

Alles over de kiemtuin in de Weezenhof

Dankjulliewel!

Lieve Buren en gasten,

wat was het een geweldige Kiemtuindag gisteren!

Een warm welkom door Riet voor een ieder die aansloot en een volle tafel met koffie, thee, sapjes en divers lekkers.
Wie heeft de carrot cake kunnen laten staan? Wij in ieder geval niet.
Voor de liefhebbers heb ik toestemming gehad om het recept hier op de site te delen, nog even geduld en dan verschijnt hij bij de recepten.

De middag werd afgetrapt met een praatje van Gilbert. Die enthousiast zijn passie voor het fotograferen in woorden bracht en veel mensen heeft aangestoken om een volgende keer hun camera mee naar buiten te namen.
Jullie snappen dat ik nu al uitkijk naar prachtige foto’s van alles in en rondom onze prachtige Kiemtuin. Dus heb je mooie foto’s die je met ons wilt delen? Dan laat het me gerust weten.

Jan nam het stokje over en vertelde over de Kiemtuin.
Waarom waren we ook alweer begonnen met de Kiemtuin? Delen, voor en met elkaar en samen aan een mooie verrijking voor de wijk werken.
Hoe is de tuin ingedeeld en wat kun je er eigenlijk allemaal vinden en wat hebben we nog aan ‘dromen’ en wensen voor de Kiemtuin?
Als je hier niet bij was maar graag meer wilt weten dan spreek ons rustig aan, of als je ons mist in de tuin zijn we ook via de digitale postbus te vinden.

Als afsluiting hebben Caroline en Bas ons muzikaal meegenomen. Een muzikale omlijsting van de tuin en al het harde werk en gedeelde plezier. Hier hebben veel mensen nog stilletjes genoten van de klanken die ons in deze prachtige omgeving mochten verrijken. Het was een visueel en auditief genot en een prachtige afsluiting van deze middag.

Als kers op de taart hebben we het mooie bedrag van 42,50 euro in de donatiepot gevonden. Dat is een prachtig en heel royaal bedrag, onze dank hiervoor! We hopen dat een ieder een een plantje of meer heeft gekocht hier enorm veel plezier van zal hebben.

Rest mij nog om alle gasten maar ook alle harde werkers te bedanken voor hun bijdrage aan deze middag. Zonder jullie zouden we het niet kunnen, heel erg bedankt voor jullie tijd en werk!
In het bijzonder wil ik Riet bedanken voor haar idee om nu voor de zomer al een ontspannen activiteit te organiseren in onze tuin.

namens het kernteam van de Kiemtuin,

Doris, Cobi, Jose, Ellen, Petra, Hanneke, Jan, Stephanie

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.