Kiemtuindag 2 juni 14.30 – 17.00 uur

Alles over de kiemtuin in de Weezenhof

Kiemtuindag 2 juni 14.30 – 17.00 uur

Lieve buren,

aanstaande zaterdag 2 juni organiseren wij een heuse Kiemtuindag. Na het grote succes van de oogstfeesten de afgelopen jaren konden we dit jaar niet wachten tot het einde van de zomer om iets leuks te organiseren.
We starten om 14.30 met koffie en thee en uiteraard iets lekkers. Hier hebben we tijd om de Kiemtuin te laten zien en elkaar weer even te spreken.

Om 15.o0 uur komt Gilbert de Bruijn iets vertellen over zijn hobby: natuurfotografie. Ben je al nieuwsgierig wat Gilbert zoal fotografeert dan neem alvast een kijkje op http://www.gilbertdebruijn.nl

Jan neemt het stokje van hem over om 15.30 uur en vertelt ons iets over de Kiemtuin. Waarom zijn we begonnen met de Kiemtuin, wat hopen we te bereiken aan sociale cohesie en wat is er eigenlijk allemaal voor lekkers te vinden in de Kiemtuin?

Afsluiten doen we de middag onder muzikale begeleiding van Caroline en Bas. Zij hebben ons al eerder meegenomen op een muzikale reis tijdens de nacht van de ommetjes, in het najaar alweer twee jaar geleden. Dus het werd hoogste tijd dat we weer kunnen genieten van hun prachtige muziek.

Zoals jullie van ons gewend zijn willen we de dag voor en door de buren van de Kiemtuin vormgeven.
Net als bij het oogstfeest hopen we dat zoveel mogelijk mensen weer lekkers meenemen dat we samen kunnen delen en van kunnen genieten met elkaar. (voor de verandering is er dit keer een koelkast aanwezig)

Wil jij graag actief iets bijdragen op de dag zelf?
We kunnen hulp gebruiken tijdens het opbouwen en afbreken en uiteraard tijdens de middag zelf met hand en spandiensten ter plekke.

Wij verheugen ons al op een stralende Kiemtuindag  met veel van onze buren!

Tot aanstaande zaterdag,

Doris, Cobi, Jose, Ellen, Petra, Hanneke, Jan, Stephanie

 

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.