Oogstfeest 2018

Alles over de kiemtuin in de Weezenhof

Oogstfeest 2018

Beste Buren,

wat een warme zomer hebben we al gehad. Gelukkig was er veel hulp bij het gieten, maar we willen de aantal gieters die volgepompt en gegoten zijn niet tellen. Onze dank voor al jullie harde werk!
Gelukkig heeft al het gieten en goede zorg al wel een mooie oogst opgeleverd. En het seizoen is nog niet over. Momenteel worden er nog nieuwe plantjes gepoot en gezaaid voor de latere oogst.

Oogstfeest
Maar zo een bijzonder Kiemtuinjaar mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom willen wij ook dit jaar een oogstfeest organiseren.
Iets kleiner en compacter dan jullie van ons gewent zijn, maar daarom niet minder gezellig.
Wij willen jullie allen uitnodigen om op vrijdag 7 september met ons samen te borrelen en te eten. We zullen rond 16.30 uur starten.

Als goede traditie zal er een bbq aanwezig zijn en heel veel gezelligheid.
Zowel eten, drinken en zitgelegenheid vragen we jullie zelf mee te nemen zodat we er weer een diverse en gedeelde maaltijd van kunnen maken.

Facebookgroep
En dan hebben we nog iets nieuws. Om naast alle informatieve kanalen zoals deze site, de nieuwsbrief en de whatsapp groepen toch op een makkelijke manier foto’s, links /pagina’s, evenementen en nog veel meer met elkaar te kunnen delen hebben we een besloten Facebookgroep aangemaakt.

Let er op dat als je lid wilt worden er twee vragen beantwoord moeten worden, dit om te voorkomen dat er mensen lid worden die geen connectie met de Kiemtuin of de Weezenhof hebben.

We zien jullie allemaal graag in de tuin en natuurlijk op ons oogstfeest op 7 september a.s..

Met vriendelijke groeten,

Kernteam van de Kiemtuin; Jan, Cobi, Doris en Stephanie

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.